SI
Show menu

Novice

Manager leta 2017 je Janez Škrabec

Slovenija, 29. 9. 2017

Upravni odbor Združenja Manager je za managerja leta 2017 izbral Janeza Škrabca, direktorja podjetja Riko. Priznanje,ki velja za eno najuglednejših na odmevne gospodarske dosežke, mu je na včerajšnji slovesnosti na Managerskem kongresu v Portorožu izročil Andrej Božič, lanski lavreat Združenja Manager in predsednik komisije izbor prejemnika priznanja Manager leta v obdobju 2017 – 2020.

Janez Škrabec je v 21 letih, odkar je pri 33 letih ustanovil Riko, d.o.o., družbo razvil v vodilno slovensko inženiring podjetje. Riko v središče svojega delovanja postavlja povezovanje podjetij, s katerimi ustvarjajo odmevne zgodbe z visoko dodano vrednostjo, hkrati pa nadpovprečno vlagajo v družbeno-odgovorne projekte, s čimer so stkali edinstveni poslovni model.

Merljivi dosežki so odmevni, poudarjajo v Združenju Manager, voditeljsko držo Janeza Škrabca pa odlikuje inovativen voditeljski pristop in trajnostna naravnanost. Janez Škrabec je v poslovni model Rika inovativno vključil tudi kulturo, umetnost in šport, njegovi prispevki k razvoju in rasti okolja in skupnosti so izjemni. Riko ne predstavlja le podjetniške zgodbe, ki ustvarja trajnostni odnos do okolja, ampak tudi do zaposlenih. Številne prejete nagrade pa izpričujejo visok ugled Janeza Škrabca doma in v tujini.
"Janez Škrabec je v 21 letih, odkar je pri 33 letih ustanovil Riko, d.o.o., družbo razvil v vodilno slovensko inženiring podjetje."
"Janez Škrabec je v 21 letih, odkar je pri 33 letih ustanovil Riko, d.o.o., družbo razvil v vodilno slovensko inženiring podjetje."
Povezave: