SI
Show menu

Novice - 2011

20. 4. 2011

Janez Škrabec razglašen za naj direktorja

Na današnjem odprtju 17. slovenskega Finančnega sejma Kapital 2011 so razglasili naj finančnika, direktorja in podjetje po izboru novinarjev in urednikov poslovnih medijev.
Preberi več
13. 4. 2011

Montaža na Avtodizlu

V Riku smo se uveljavili kot strateški partner ruskim gigantom s področja avtomobilske industrije. Med naše pomembne partnerje se je vpisala tudi družba Avtodizel iz Jaroslavla, ki velja v Ruski federaciji za podjetje z najdaljšo tradicijo za načrtovanje in proizvodnjo večnamenskih dizel motorjev ter celovitih pogonskih agregatov za različne vrste kamionov, avtobusov in drugih vozil.
Preberi več
12. 4. 2011

E. Vaino na čelu Rus-slo poslovnega sveta

Podpredsednik za mednarodne odnose in sodelovanje z delničarji družbe AVTOVAZ Eduard Vaino je bil na ustanovnem zboru Rusko-slovenskega poslovnega sveta izvoljen za predsednika omenjenega sveta, pendanta slovenske različice.
Preberi več
22. 3. 2011

Škrabec na čelu Slo-rus poslovnega sveta

Na dan obiska predsednika vlade Ruske Federacije Vladimirja Putina v Sloveniji je bil na Gospodarski zbornici Slovenije ustanovljen Slovensko – ruski poslovni svet.
Preberi več
9. 3. 2011

Minister Žbogar si ogledal HE Sv. Petko

V sklopu uradnega obiska v Makedoniji si je minister za zunanje zadeve RS Samuel Žbogar ogledal tudi potek izgradnje hidroelektrarne Sv. Petka, ki jo gradimo v podjetju Riko v kanjonu reke Treske v bližini Skopja.
Preberi več
2. 3. 2011

Janez Škrabec - “4 days for Europe”

Janez Škrabec je bil izbran med vidnimi evropskimi politiki, poslovneži, kulturniki, da deli svoje poglede na Evropo in njeno prihodnost na interaktivni javni platform “4 days for Europe”.
Preberi več
24. 2. 2011

Prodrli na področje energetike v Belorusiji

Podjetje Riko je včeraj v Minsku podpisalo 54 MIO EUR vredno pogodbo za izgradnjo dveh transformatorskih postaj skupaj s stikališči in medsebojnimi kabelskimi povezavami na nivoju napetosti 110KV/10KV.
Preberi več
18. 2. 2011

Aktivno v Volatu in Gomselmashu

Zaradi svoje kakovosti in konkurenčnosti smo se v podjetju Riko v zadnjem desetletju uveljavili kot sistemski dobavitelj tudi priznanim avtomobilskim družbam na področju nekdanje Sovjetske zveze. Aktivnosti tako na področju trženja kot na izvajanju projektov se z beloruskimi investitorji uspešno nadaljujejo tudi v letu 2011.
Preberi več
17. 1. 2011

Zaključujemo izgradnjo HE v Makedoniji

Gradnja hidroelektrarne na izredno zahtevni lokaciji oz. najzahtevnejše v zadnjih 20 letih v regiji HE Sv. Petka na reki Treski bo jeseni 2011 zaključena.
Preberi več