SI
Show menu

Novice

Ribnica, Slovenija, 18. 3. 2024

Podpisali pogodbo za izgradnjo objekta z 21-timi stanovanjskimi enotami v Ribnici

Z naročnikom NEPREMIČNINSKI SKLAD pokojninskega in invalidskega zavarovanja, d. o. o. smo danes podpisali pogodbo za projektiranje in gradnjo objekta z oskrbovanimi stanovanji za starejše osebe v Ribnici.
Preberi več
Zadar, Hrvaška, 15. 3. 2024

Ob obisku predsednika vlade R Hrvaške Andreja Plenkovića poskusno zagnali Center za ravnanje z odpadki, ki smo ga gradili v Riku

Center za ravnanje z odpadki Biljane Donje je izjemen po svoji velikosti in kompleksnosti. Razteza se na 46 he in bo s svojim delovanjem začel reševati biološke in mešane komunalne odpadke iz Zadarske in Ličko-senjske župnije.
Preberi več
Portorož, Slovenija, 1. 2. 2024

Prenavljamo hotel Riviera v Portorožu

Po prenovi hotela Histrion in dveh objektov Hotela Vile Park, na slovenski obali prenavljamo tudi hotel Riviera v Portorožu.
Preberi več
Portorož, Slovenija, 23. 11. 2023

Prenova dveh objektov hotela Vile Park

Podjetje Riko prenavlja dva objekta (od skupno petih), ki sta del hotela Vile Park v Portorožu. V vili Nimfa in Orada, ki imata skupaj 123 hotelskih sob, bomo poskrbeli za vsa gradbena dela, obrtniška dela ter strojne in elektro instalacije.
Preberi več
Brdo pri Kranju, Slovenija, 15. 11. 2023

RikoSmart med najboljšimi digitalnimi projekti

Strokovna komisija GZS – Združenje za informatiko in telekomunikacije je v projektu RikoSmart prepoznala prave dodane vrednosti in ga nagradila z drugim mestom med najboljšimi digitalnimi projekti v letu 2023. Iskreno čestitamo najboljšemu – podjetju MEDIUS d.o.o. za projekt Frodo AI.
Preberi več
Šibenik, Hrvaška, 8. 7. 2023

Podpis pogodbe za izgradnjo čistilne naprave v Šibeniku

Podjetje Riko je skupaj z investitorjem županom mesta Šibenik Željkom Burićem in direktorjem podjetja »Vodovod i odvodnja Šibenik« Zvonimirjem Štrkaljem podpisalo pogodbo za izgradnjo čistilne naprave v Šibeniku, ki bo čistila odpadne vode iz kanalizacijskega omrežja.
Preberi več
Ljubljana, Slovenija, 30. 6. 2023

Povabilo k oddaji ponudbe (september)

Prenos in implementacija dobrih praks usklajevanja poklicnega in zasebnega življenja, preko usposabljanja in izobraževanja zaposlenih in vodij, z namenom vzpostavljanja organizacijske strukture in kulture podjetij, ki temelji na enakosti spolov – PROMETEJ.
Preberi več
Poing, Nemčija, 20. 6. 2023

Proslavili postavitev strehe na razširjenem skladišču za kulise bavarske opere blizu mesta Muenchen

Bavarska deželna vlada je pripravila slovesnost ob postavitvi strehe nad novim avtomatiziranem regalnem skladišču za kulise ugledne bavarske opere, ki ga gradi podjetje Riko. Zbrane so nagovorili vodja deželnega gradbenega urada Rosenheim gospa Doris Lackerbauer, bavarski deželni minister za bivanje, gradnjo in promet gospod Christian Bemreiter, bavarski deželni minister za znanost in umetnost gospod Markus Blume, direktor bavarske opere Serge Domy in drugi visoki gostje.
Preberi več
Kranj, Slovenija, 12. 4. 2023

Vzpostavili bomo javne električne polnilnice za avtobuse v Kranju

Janez Škrabec, direktor podjetja Riko, d.o.o., in Matjaž Rakovec, župan Mestne občine Kranj, sta danes podpisala pogodbo za vzpostavitev javne elektro polnilne infrastrukture za električne avtobuse.
Preberi več
Velika planina, Slovenija, 29. 3. 2023

Prenovili bomo sedežnico na Veliki planini

Podjetje Riko bo v sodelovanju z glavnim izvajalcem podjetjem Leitner S.p.A. dobavilo in izgradilo novo šestsedežnico na Veliki planini, ki bo nadomestila obstoječo in dotrajano dvosedežnico Šimnovec, ki povezuje zgornjo postajo nihalke z Zelenim robom oz. vrhom Velike planine.
Preberi več