Riko group
 
Riko
 
Riko hiše
 
Starck with Riko
 
Škrabčeva domačija

Poslovna odličnost

Poslovno odličnost smo s svojim delovanjem in z lastno odgovornostjo vnesli v Rikov genski zapis. Je cilj vsakega delovanja, vpisana na začetek vseh načrtov. Zavezuje k odličnosti vsake posamične faze in postopka in prerašča v trajnosten odnos do zaposlenih, kupcev in naročnikov, do naravnega ter družbenega okolja.

Naša prizadevanja k odličnosti nam omogočajo vitalno rast in razvoj. Mnoga izmed njim so dobila potrditev v številnih priznanjih in nagradah.

Naj direktor

Naj direktor
Na Finančnem sejmu Kapital 2011 prejme Janez Škrabec po izboru 40 novinarjev iz gospodarskih redakcij slovenskih medijev naziv naj direktor.

Mecen leta

Mecen leta

Janezu Škrabcu časnik Finance podeli naziv mecen leta.

Orden prijateljstva

Odlikovanje Janeza Škrabca - Orden prijateljstva

Predsednik Ruske federacije Janeza Škrabca odlikuje z najvišjim državniškim priznanjem orden prijateljstva. 

Nagrada GZS

Nagrada GZS za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke.

Gospodarska zbornica Slovenije l. 2008 nagradi direktorja podjetja Riko Janeza Škrabca z nagrado GZS za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke.

Pro universitate labacensi

Plaketa Pro universitate labacensi

Univerza v Ljubljani l. 2008 nagradi Janeza Škrabca s plaketo Pro universitate labacensi za njegov prispevek h kakovostnemu razvoju Univerze v Ljubljani

Nagrada časnika Finance

Nagrada za posebne dosežke v gospodarstvu

Časnik Finance l. 2007 direktorja podjetja Riko Janeza Škrabca nagradi z nagrado za posebne dosežke v gospodarstvu.

Med 23 novih svetovnih filantropov

Charles Handy in Janez Škrabec

Charles Handy v svoji knjigi The New Philanthropists (London, 2006) Janezu Škrabcu zaradi njegovih donatorskih ter mecenskih dejanj posveti poglavje in ga tako uvrsti med 23 novih svetovnih filantropov. 

Rating leta

Priznanje rating leta za poslovno leto 2002

Riku Bonitetna hiša I poslovne informacije d.o.o. skupaj z največjo bonitetno hišo na svetu Dun & Bradstreet podeli priznanje rating leta za poslovno leto 2002.

Nagrada En.Odmev 2015

Nagrada En.Odmev 2015

Portal Energetika.NET je v sodelovanju z bonitetno hišo Bisnode podjetju Riko podelilo priznanje En.Odmev za uspešno, odgovorno in trajnostno poslovanje.

Zasledujte nas na:
facebook
twitter
youtube