SI
Show menu

Novice

Ljubljana, Slovenija, 15. 10. 2020

Projekt NEDO v polnem teku

V sklopu projekta NEDO, ki se izvaja za naročnika ELES, d.o.o., gradimo baterijski hranilnik električne energije s pripadajočo opremo v kletnih prostorih hale 18 na lokaciji BTC Ljubljana.
Preberi več
Slovenija, 11. 9. 2020

Podpisali pogodbo za rekonstrukcijo glavne železniške proge na odseku Podnart – Lesce Bled

V podjetju Riko smo bili izbrani in s podpisom pogodbe tudi potrjeni za glavnega izvajalca za nadgradnjo glavne železniške proge št. 20 Ljubljana – Jesenice - d.m. na odseku Podnart - Lesce Bled.
Preberi več
Bohinj, Slovenija, 9. 7. 2020

Obnova hotela Bohinj

Podjetje Riko bo za bavarsko državno opero (naročnik je državni gradbeni urad Rosenheim) postavilo avtomatsko visokoregalno skladišče za specialne zabojnike. Za projekt, pridobljen na javnem naročilu, smo se pripravljali leto dni.
Preberi več
Nemčija, 24. 6. 2020

Nov projekt na zahtevnem nemškem trgu

Podjetje Riko bo za bavarsko državno opero (naročnik je državni gradbeni urad Rosenheim) postavilo avtomatsko visokoregalno skladišče za specialne zabojnike. Za projekt, pridobljen na javnem naročilu, smo se pripravljali leto dni.
Preberi več
Minsk, Belorusija, 20. 3. 2020

Podpisali prvi projekt z beloruskimi železnicami

Vodja predstavništva podjetja Riko v Minsku Živorad Smiljković podpisal pogodbo za rekonstrukcijo elektro-napajlane postaje 110 kV / 27,5 kV Minsk-Severnyj, ki bo oskrbovala napajanje električnih vlakov za beloruske železnice. Bogate reference z izgradnjo ali rekonstrukcijo linije transformatorskih postaj za belorusko prestolnico ter konkurenčna ponudba je omogočila Rikov vstop na področje beloruske železniške infrastrukture, prvo sodelovanje bo zagotovo obetalo projekte v prenovi oz. modernizaciji le-te.
Preberi več
Požega, Hrvaška, 5. 3. 2020

Riko bo gradil novo čistilno napravo na Hrvaškem

Danes smo podpisali pogodbo za gradnjo čistilne naprave Požega v velikosti 33.500 PE in izgradnjo trstičnih gred za obdelavo in mineralizacijo mulja čistilnih naprav.
Preberi več
Dubaj, Združeni Arabski Emirati, 24. 2. 2020

Gradnja slovenskega paviljona na EXPO Dubai 2020 napreduje

Podjetje RIKO gradi slovenski paviljon na svetovni razstavi Expo Dubaj 2020. Kot izbrani nosilec projekta za projektiranje in izgradnjo slovenskega paviljona gradnjo bo 1.550m2 velikega paviljona zaključil v poletnem času, uradno odprtje EXPA pa bo konec oktobra 2020.
Preberi več
Ljubljana, Slovenija, 4. 2. 2020

Baterijski hranilnik za projekt NEDO

Podjetje Riko bo za javno podjetje ELES dobavilo baterijski hranilnik NEDO, ki se bo nahajal v ljubljanskem BTC-ju. NEDO je triletni projekt pametnih omrežij, v katerem so osnovni partnerji NEDO in njegov pooblaščeni japonski izvajalec Hitachi ter družba ELES.
Preberi več
Kijev, Ukrajiina, 13. 1. 2020

Riko bo sodeloval pri modernizaciji podzemne železnice v Kijevu

Konec leta 2019 je podjetje RIKO zmagalo na javnem razpisu za modernizacijo zastarele opreme za avtomatski prehod potnikov na postajah Kijevske podzemne železnice. V skladu s podpisano pogodbo bo RIKO izvedel dobavo sodobne opreme in avtomatskih vrtljivih križev za triindvajset vhodov na postaje podzemne železnice ukrajinske prestolnice.
Preberi več
Ribnica, Slovenija, 10. 12. 2019

Otvoritev razstave Likovne zbirke Riko

Vas in vaše prijatelje vabimo na odprtje in ogled razstave v četrtek, 19. decembra, 2019 ob 19. uri v Galerijo Miklova hiša v Ribnici.
Preberi več
google-site-verification=Cd5QYSmH-kfhtDKTVDwc9AAxohdY3AGNp6_vkUlc_Tg