SI
Show menu

Novice

Aktivno v Volatu in Gomselmashu

18. 2. 2011
Zaradi svoje kakovosti in konkurenčnosti smo se v podjetju Riko v zadnjem desetletju uveljavili kot sistemski dobavitelj tudi priznanim avtomobilskim družbam na področju nekdanje Sovjetske zveze. Aktivnosti tako na področju trženja kot na izvajanju projektov se z beloruskimi investitorji uspešno nadaljujejo tudi v letu 2011.

Ravnokar v beloruski družbi Volat v Minsku postavljamo v pogon dva svoja horizontalna obdelovalna centra tipa TCF 2.6. Služila bosta obdelavi ohišij hidromotorjev, ki jih potrebujejo za vgradnjo v namensko prilagojena težka tovorna vozila.  Beloruska družba Gomselmash,  veliki proizvajalec kmetijske mehanizacije, nam je zaupala tehnologijo in dobavo specialnih obdelovalnih centrov za obdelavo zadnje osi kombajna. Omenjena dvostranska horizontalna centra pravkar montiramo in vključujemo v proizvodni proces.

Obdelovalne centre za Volat in Gomselmash je v sodelovanju z Rikovimi strokovnjaki izdelalo podjetje SAS Strojegradnja d.o.o. iz Zadra – naš strateški partner na področju strojegradnje.