SI
Show menu

Novice

Med podporniki Festivala Ljubljana

22. 4. 2011
V podjetju Riko ostajamo tudi letos med ponosnimi podporniki Festivala Ljubljana, ki vsako leto v poletnem času Ljubljano odene v visoko kakovostno festivalsko ponudbo. Ker smo v Riku tradicionalno usmerjeni na trge nekdanje Sovjetske zveze, svojo pokroviteljsko pozornost tudi letos posvečamo ruski in beloruski ustvarjalnosti. Avtorski balet Onjegin On Line akademskega državnega baleta Borisa Eifmana iz St. Petersburga in nastop beloruskega državnega ansambla Koroški si bodo tako obiskovalci festivala ogledali tudi s pomočjo podjetja Riko.

Podjetje Riko kot pokrovitelj Festivalu Ljubljana zvesto sledi že 9 let. Svoj motiv partnerskega sodelovanja s Festivalom Ljubljana je direktor Rika Janez Škrabec na včerajšnji novinarski konferenci orisal s kratkim in zgovornim osebnim pokroviteljskim geslom: »Spodbujanje je najvišja oblika občudovanja.« Občudovanje velja tako odličnemu programu kot tudi festivalski ekipi z Darkom Brlekom na čelu, ki vsa leta vestno skrbi za odličnost festivalske ponudbe.

V Riku nas tudi veseli, da se tudi letos nahajamo v elitni zasedbi podpornikov, zvestih spremljevalcev Festivala Ljubljana, ter v družbi  častnega pokrovitelja župana mesta Ljubljana gospoda Zorana Jankovića, ki tudi s svojim osebnim angažmajem podpira to festivalsko dogajanje.