SI
Show menu

Novice

Nova pogodba z ukrajinskim Turboatomom

26. 7. 2011
V Riku bomo ukrajinskemu Turboatomu dobavili peskalni stroj VK 4500 x 3500 MS . Pogodbo o dobavi sta na sedežu podjetja v Harkovu podpisala Janez Škrabec, direktor podjetja Riko, d.o.o., in Viktor Georgevič Subotin, generalni direktor družbe Turboatom. Pri podpisu pogodbe je bil prisoten tudi častni konzul R Slovenije v Harkovu gospod Anatolij  Mihajlovič Bondarenko, ki se trudi za vitalno poslovno vez med Slovenijo in Ukrajino.
Ukrajinska družba Turboatom, eden od vodilnih podjetij za proizvodnjo turbin na svetu, je na mednarodnem razpisu za dobavo, montažo in zagon peskalnega stroja za peskanje gabaritnih odlitkov premera 4500 mm in višine 3500mm izbralo Rikovo ponudbo zaradi ponujene kvalitetne opreme in konkurenčne cene. V Riku bomo peskalni stroj, ki ga bo za ta namen izdelalo podjetje Gostol TST, d.o.o., dobavili v začetku leta 2012. To je Rikova druga sklenjena pogodba s podjetjem Turboatom; prvo smo sklenili pred dvema mesecema za modernizacijo in dobavo opreme za peč za nitriranje njihovih izdelkov.
Ukrajinska družba Turboatom s sedežem v mestu Harkov, ki velja za največje industrijsko, znanstveno in kulturno središče Ukrajine, se resno zanima za nadaljnje sodelovanje s podjetjem Riko. S svojim naborom storitev, referenc, s trajnostno naravnanim inženiring pristopom ter s kakovostnim delom bomo upravičili dragoceno zaupanje uglednega investitorja.