SI
Show menu

Novice

Nova pogodba z UKRLOMPROM Kiev

5. 10. 2011
V podjetju Riko smo po zaslugi svojih  dolgoletnih izkušenj s proizvodnjo ekološke opreme ponovno sklenili novo pogodbo za dobavo univerzalne stiskalnice za paketiranje in rezanje kovinskega odpada z ukrajinsko družbo URLOMPROM Kiev. Ta velja v Ukrajini za vodilno podjetje na področju zbiranja in predelave sekundarnih materialov.
Pred petimi leti smo URLOMPROM-u že dobavili 10 stiskalnic za paketiranje kovinskega odpada. Z odlično kakovostjo in s servisom, ki ga zagotavljamo na ukrajinskem trgu, smo prepričali investitorja za strateško partnerstvo tudi v prihodnje. Zaupal nam je namreč dobavo še naslednjih 20 stiskalnic po dogovorjenem terminu.
Nekdanje podjetje »Ribniška industrija kovinske opreme (RIKO)« se je vse do leta 1990 v tedanjo Sovjetski zvezi uveljavilo kot vodilni dobavitelj lastne komunalne opreme.  Z inženiringom na področju ekoloških rešitev ravnanja z odpadki in predelavi sekundarnih materialov vse bolj utrjujemo zaupanje investitorjev iz tega perspektivnega trga. Prepričani smo, da bo letošnja dobava stiskalnice S26 beloruskemu podjetju Belcvetmet iz Minska in ruskemu podjetju Uralelektromet iz Verhnaja Pišma okrepila Rikovo pozicijo prvovrstnega dobavitelja komunalne opreme tudi na področju Rusije in Belorusije.