SI
Show menu

Novice

Podjetje Riko Hiše med nominiranci za Vodstveno nagrado Evropske regije WGBC

27. 9. 2013
Svetovno Združenje za trajnostno gradnjo (World Green Building Council - WGBC) je krovna organizacija na področju trajnostne gradnje, ki predstavlja več kot 25.000 organizacij ter podjetij iz 98 držav širom sveta.
V okviru dogodka Svetovnega tedna trajnostne gradnje (World Green Building Week), ki je potekal med 16.-20. septembrom 2013, je evropska regionalna mreža WGBC objavila nominirance in dobitnike Vodstvenih nagrad Evropske regije GBC (Leadership Awards), s katerimi spodbuja primere dobrih praks s področja politike trajnostne gradnje, izvedenih projektov ter korporativnih pobud.

Med izbrano vrsto nominirancev za Poslovno vodstveno nagrado za trajnostnost (Business Leadership in Sustainability) s celotne Evrope se je uvrstilo tudi podjetje Riko Hiše, ki s svojo dolgoletno zavezanostjo k trajnostni leseni gradnji, z okoljsko in družbeno odgovorno proizvodnjo, z dejavno vključenostjo v lokalno okolje ter s skrbnim varovanjem narave predstavlja uspešen primer korporativnega vpeljevanja načel trajnostnosti.

Publikacijo nagrajencev in nominirancev Vodstvene nagrade Evropske regije WGBC najdete tukaj.