SI
Show menu

Novice

Postavljamo že drugo vilo na Les Bordes

16. 1. 2015
Prvim trem lesenim vilam v velikosti 450m2, ki jih Rikovi mojstri pravkar postavljajo na posestvu Les Bordes, bo v prihodnje sledilo še najmanj 21 vil. Eno izmed najlepših in najbolj prestižnih golf resortov v Evropi se revitalizira – investitorji nameravajo tu postaviti 61 lesenih vil, hotelske apartmaje in rezidenčni klub. Podjetje Riko si je zaupanje investitorjev okrepilo tudi zaradi bogatih referenc, med katerimi izstopa projekt The Lakes by Yoo v Angliji in sodelovanje s Philippom Starckom.  

Posestvo Les Bordes leži 140 km južno od Pariza v dolini reke Loare. 750 ha veliko posestvo je zasnoval baron Marcel Bich, ustanovitelj podjetja in branda BIC, ki je znano po kemicnih svincnikih in žiletkah.  Golf posestvo velja za enega najboljših v Evropi, saj druži najvišje standarde golf igrišč ter izjemne naravne danosti. Golf igrisce je opremljeno  z že obstoječo infrastukturo, poleg igrišč so tukaj še klubski prostori, restavracija, trgovina ter dvorec iz 19. stoletja z obstoječimi stiridesetimi apartmaji. Ambicije novih lastnikov so dopolniti obstoječi kompleks z novimi nastanitvenimi možnostmi ter ponuditi svojim uporabnikom luksuzno golf izkušnjo.

Vizijo investitorjev so v arhitekturne rešitve preoblikovali v arhitekturnem studiu Anderson & Orr, Riku pa je zaupana gradnja lesenih vil.