SI
Show menu

Novice

Uspešno in ugledno tudi v 2017, v Sloveniji in tudi širše

Slovenija, 10. 7. 2017

Janez Škrabec se po letošnji raziskavi ugleda Kline&Partner ponovno uvršča na tretje mesto najuglednejših slovenskih direktorjev, podjetje Riko pa se umešča na 17. mesto med najuglednejšimi podjetji v Sloveniji.

V 2017 se je direktor Janez Škrabec ponovno uvrstil na 3. mesto na lestvici uglednih v  Sloveniji in tako prispeval k ogledu podjetja Riko d.o.o., ki ga vodi, kot tudi k ugledu poklica »direktor« v poslovni javnosti. Dejavniki, ki najbolj vplivajo na ugled direktorja Janeza Škrabca, so podpiranje vlaganja v raziskave in razvoj, poudarjanje kakovosti izdelkov in storitev ter uspešno dvigovanje vrednosti podjetja. Podjetju Riko pa se je v letošnjem letu stopnja v primerjavi z lani ugleda znatno zvišala, saj je na lestvici napredovalo za kar 6 mest (v primerjavi z lani) in se tako uvrstilo na 17. mesto najuglednejših slovenskih podjetij.  

Ugled tako Janeza Škrabca in podjetja Riko pa ima odmev tudi v širši regiji. Konec minulega tedna je direktor Rika in Riko zaradi dela, uspehov in širših učinkov na razvoj regije v Sarajevu prejel evropsko nagrado »Naj manager in naj družba leta«, ki jo podeljuje Neodvisna agencija za izbor in promocijo menedžerjev.