SI
Show menu

Novice

Nadaljujemo z gradnjo počitniškega naselja v Moravskih toplicah

Prekmurje, 14. 3. 2018

Pričeli smo z gradnjo novih počitniških hiš v Prekmurski vasi Ajda v Moravskih toplicah. Obstoječih počitniškim hišam, ki dopolnjujejo namestitveni kompleks Moravskih toplic, bomo namreč dodali še štiri nove apartmajske hiše, ki jih bomo naročniku predali do konca poletja 2018.

V lanskem letu smo izgradili in uspešno predali naročniku Sava Turizem šest lesenih hiš v Prekmurski vasi Ajda. Hiše, ki jih je projektiral arhitekturni biro Real Engineering in proizvedlo podjetje Riko Hiše, so hitro postale priljubljene namestitvene enote. Obiskovalcem namreč nudijo še več udobja: svetel dnevni prostor v pritličju, ki se nadaljuje v teraso, je kot nalašč za skupno preživljanje prostega časa, ter udoben in miren spalni prostor v nadstropju.

Očarljive sodobne hiške so navdahnile cimprače, tipične prekmurske hiške, krite s slamo. Nove hiške so krite s trstiko in obogatene z lesom, ki jim daje naravno zračnost ter toplino, ponašajo se tudi z velikimi steklenimi okni. Hiše so v neposredni bližini kopališkega kompleksa Terme 3000 in so obdane z zelenjem za popolno sprostitev v naravi.