SI
Show menu

Novice

Novo mesto, 22. 3. 2018

Novo visoko-regalno avtomatizirano skladišče v Krkinem kompleksu v Novem mestu

Podjetje Riko je bilo izbrano za izvedbo gradbeno-obrtniških del v sklopu projekta Krkinega novega visokoregalnega avtomatiziranega skladišča. Dela zajemajo izvedbo jeklene konstrukcije, fasade, strehe, nakladalne tehnike in zunanjega stavbnega pohištva.
Preberi več
Prekmurje, 14. 3. 2018

Nadaljujemo z gradnjo počitniškega naselja v Moravskih toplicah

Pričeli smo z gradnjo novih počitniških hiš v Prekmurski vasi Ajda v Moravskih toplicah. Obstoječih počitniškim hišam, ki dopolnjujejo namestitveni kompleks Moravskih toplic, bomo namreč dodali še štiri nove apartmajske hiše, ki jih bomo naročniku predali do konca poletja 2018.
Preberi več
Minsk, 9. 1. 2018

Prva digitalna transformatorska postaja 330 kV/110 kV v Evropi oz. na svetu

Janez Škrabec, direktor in solastnik družbe Riko, in generalni direktor družbe RUP Minskenergo Pavel Vladimirovič Drozd, sta v Minsku podpisala 38,5-milijonsko pogodbo. Riko bo za družbo Minskenergo obnovil njihovo največjo transformatorsko postajo. Le ta bo dopolnjevala verigo novih transformatorskih postaj, ki oskrbuje z energijo to naglo razvijajočo se belorusko prestolnico.
Preberi več
Slovenija, 4. 12. 2017

Likovna razstava Riko

Odstrti pogledi - zbor iz Likovne zbirke Riko.
Preberi več
Slovenija, 30. 11. 2017

Riko najuglednejši delodajalec v gradbeni panogi

Moje delo, slovenski ponudnik kariernih produktov in storitev oglaševanja kadrovskih potreb, je tudi letos opravilo raziskavo Ugled delodajalca.
Preberi več
Slovenija, 27. 11. 2017

Podpis pogodbe za Centralno čistilno napravo Ljubljana

V Ljubljani sta direktor podjetja Riko Janez Škrabec in župan MOL Zoran Jankovič podpisala pogodbo za tretjo fazo Centralne čistilne naprave (CČN) Ljubljana.
Preberi več
Slovenija, 29. 9. 2017

Manager leta 2017 je Janez Škrabec

Upravni odbor Združenja Manager je za managerja leta 2017 izbral Janeza Škrabca, direktorja podjetja Riko. Priznanje, ki velja za eno najuglednejših na odmevne gospodarske dosežke, mu je na včerajšnji slovesnosti na Managerskem kongresu v Portorožu izročil Andrej Božič, lanski lavreat Združenja Manager in predsednik komisije izbor prejemnika priznanja Manager leta v obdobju 2017 – 2020.
Preberi več
Slovenija, 29. 9. 2017

11 let sodelovanja pri projektu The Lakes by Yoo

Letos obeležujemo že enajsto obletnico sodelovanja pri projektu the Lakes by Yoo. Le v letu 2017 bomo postavili 10 novih hiš, kar v dobrih desetih letih sodelovanja nanese na kar 85 hiš.
Preberi več
Slovenija, 27. 9. 2017

Danes odpiramo hidroelektrarno Brežice

Danes v Brežicah poteka slovesna otvoritev HE Brežice. Podjetje Riko je v okviru projekta izgradilo akumulacijski bazen z visokovodnim razbremenilnikom ter poskrbelo za dobavo hidromehanske opreme.
Preberi več
Slovenija, 23. 8. 2017

Nadgradnja centralne čistilne naprave v Ljubljani

Podjetje Riko bo znotraj projekta za odvajanje in čiščenje odpadnih voda v občinah Ljubljana, Medvode in Vodice nadgradilo čistilno napravo.
Preberi več
google-site-verification=Cd5QYSmH-kfhtDKTVDwc9AAxohdY3AGNp6_vkUlc_Tg