SI
Show menu

Podjetje

Za celovite rešitve za uvedbo okolju prijaznih tehnologij

V podjetju Riko razvijamo in nudimo celovite rešitve za uvedbo modernih, učinkovitih in okolju prijaznih tehnologij v najrazličnejših industrijah, še zlasti v avtomobilski, traktorski in letalski industriji ter na področju energetike, logističnih sistemov, prometne infrastrukture, gradbeništva, okoljevarstva in informacijske tehnologije.  

Z visoko-usposobljeno ekipo strokovnjakov, celostnim naborom storitev in zanesljivim konceptom upravljanja zagotavljamo kakovostne in ekonomsko upravičene rezultate projektov ter gradimo dolgoročno zaupanje naših naročnikov in partnerjev. 

Kot inženiring podjetje na zahtevnih mednarodnih trgih zagotavljamo tehnološki in trajnostni razvoj naročnikov in partnerjev. 

Zgodovina

Podjetje Riko se je v času svojega delovanja razvilo v vertikalno integrirano skupino, ki ponuja tehnološke izdelke in storitve, namenjene različnim stopnjam proizvodnega procesa v različnih industrijah.
Več

Riko v svetu

Reference, znanja in izkušnje s področja tehnološke opreme, energetike, logističnih sistemov, prometne infrastrukture, gradbeništva, okoljevarstva in informacijske tehnologije uveljavljamo na mnogih evropskih in svetovnih trgih. Uvršamo se med najbolj prodorna podjetja  področja, ki se podpisuje kot strateško pomembne infrastrukturne projekte.  
Več

Poslovna odličnost

Poslovno odličnost smo s svojim delovanjem in z lastno odgovornostjo vnesli v Rikov genski zapis. Zavezuje k odličnosti vsake posamezne faze oziroma postopka in prerašča v trajnosten odnos do zaposlenih, kupcev in naročnikov, do naravnega in družbenega okolja.
Več

Povezanost v poslovnih sistemih

Podjetje Riko, d. o. o., je osrednji steber Skupine Riko, ki uokvirja podjetniške iniciative, blagovne znamke in filozofijo delovanja ter jih krepi s skupnim vrednostnim sistemom. Kreator Skupine Riko in njenih stebrov je Janez Škrabec, slovenski podjetnik in pokrovitelj umetnosti in kulture.
Več

Standardi kakovosti

Finančni profil

Mednarodne izkušnje pri načrtovanju in izvedbi projektov s področja tehnološkega inženiringa, energetike, logističnih sistemov, prometne infrastrukture, gradbeništva, okoljevarstva in informacijske tehnologije v podjetju Riko povezujemo z najvišjimi strokovnimi standardi in natančno ter premišljeno obravnavo pričakovanj svojih naročnikov. Svoje delovanje širimo tudi na nova tržišča in področja, na katerih se pojavljajo potrebe po celovitih rešitvah za uvedbo modernih, produktivnejših in okolju prijaznejših tehnologij za proizvodnjo izdelkov ali procesno industrijo.
Več

ISO Certifikati


TUV Austria CERTIFIKAT

Poglejte si Riko predstavitveni video