SI
Show menu

Novice - April 2011

22. 4. 2011

Med podporniki Festivala Ljubljana

V podjetju Riko ostajamo tudi letos med ponosnimi podporniki Festivala Ljubljana, ki vsako leto v poletnem času Ljubljano odene v visoko kakovostno festivalsko ponudbo. Ker smo v Riku tradicionalno usmerjeni na trge nekdanje Sovjetske zveze, svojo pokroviteljsko pozornost tudi letos posvečamo ruski in beloruski ustvarjalnosti. Avtorski balet Onjegin On Line akademskega državnega baleta Borisa Eifmana iz St. Petersburga in nastop beloruskega državnega ansambla Koroški si bodo tako obiskovalci festivala ogledali tudi s pomočjo podjetja Riko.
Preberi več
20. 4. 2011

Janez Škrabec razglašen za naj direktorja

Na današnjem odprtju 17. slovenskega Finančnega sejma Kapital 2011 so razglasili naj finančnika, direktorja in podjetje po izboru novinarjev in urednikov poslovnih medijev.
Preberi več
13. 4. 2011

Montaža na Avtodizlu

V Riku smo se uveljavili kot strateški partner ruskim gigantom s področja avtomobilske industrije. Med naše pomembne partnerje se je vpisala tudi družba Avtodizel iz Jaroslavla, ki velja v Ruski federaciji za podjetje z najdaljšo tradicijo za načrtovanje in proizvodnjo večnamenskih dizel motorjev ter celovitih pogonskih agregatov za različne vrste kamionov, avtobusov in drugih vozil.
Preberi več
12. 4. 2011

E. Vaino na čelu Rus-slo poslovnega sveta

Podpredsednik za mednarodne odnose in sodelovanje z delničarji družbe AVTOVAZ Eduard Vaino je bil na ustanovnem zboru Rusko-slovenskega poslovnega sveta izvoljen za predsednika omenjenega sveta, pendanta slovenske različice.
Preberi več