SI
Show menu

Novice - Julij 2011

26. 7. 2011

Nova pogodba z ukrajinskim Turboatomom

V Riku bomo ukrajinskemu Turboatomu dobavili peskalni stroj VK 4500 x 3500 MS. Pogodbo o dobavi sta na sedežu podjetja v Harkovu podpisala Janez Škrabec, direktor podjetja Riko, d.o.o., in Viktor Georgevič Subotin, generalni direktor družbe Turboatom. Pri podpisu pogodbe je bil prisoten tudi častni konzul R Slovenije v Harkovu gospod Anatolij Mihajlovič Bondarenko, ki se trudi za vitalno poslovno vez med Slovenijo in Ukrajino.
Preberi več
20. 7. 2011

Pričeli z izgradnjo CERO Slovenska Bistrica

Za izvedbo storitve projektiranja, dobave opreme, gradnje, poskusnega obratovanja ter predaje v obratovanje in upravljanje projekta CERO Slovenska Bistrica smo bili v Riku izbrani za izvajalca del, skupaj s partnerjema Granit d.d. Slovenska Bistrica in Drava vodnogospodarsko podjetje, d.d. Ptuj. Danes smo pričeli z gradbenimi deli.
Preberi več
6. 7. 2011

Beloruski večer

S temperamentnimi ritmi, veličastno koreografijo Valentine Gajeve in s solističnimi bravurami so plesalci Beloruskega državnega plesnega ansambla Koroški včeraj navdušili publiko Festivala Ljubljana.
Preberi več
4. 7. 2011

Riko bo gradil čistilno napravo Radeče

Župan občine Radeče Matjaž Han in direktor podjetja Riko, d.o.o., Janez Škrabec danes podpisala pogodbo za izgradnjo čistilne naprave Radeče.
Preberi več