SI
Show menu

Novice - September 2013

27. 9. 2013

Podjetje Riko Hiše med nominiranci za Vodstveno nagrado Evropske regije WGBC

Svetovno Združenje za trajnostno gradnjo (World Green Building Council - WGBC) je krovna organizacija na področju trajnostne gradnje, ki predstavlja več kot 25.000 organizacij ter podjetij iz 98 držav širom sveta.
Preberi več
11. 9. 2013

Temeljni kamen na tovarno Ivanovo

V Ivanovu se je pričela izgradnja obrata tekstilne tovarne za izdelavo za proizvodnjo specialnih tkanin. Investitor je družba Ivanovska manufaktura iz mesta Kohma iz Ivanovski oblasti v Ruski federaciji, izgradnjo tovarne bo vodilo podjetje Riko, d.o.o. Projekt je del medvladnega sodelovanja med Rusko federacijo in Republiko Slovenijo.
Preberi več
2. 9. 2013

Močna slovenska komponenta za kompleks Kempinski

Na odprtju današnjega Strateškega Foruma Bled 2013 je direktor podjetja Riko Janez Škrabec z Brankom Selakom, direktorjem podjetja Marmor Hotavlje, Aleksandrom Polovičem, predsednikom uprave podjetja Stilles, in Kristijanom Petkom, direktorjem Klima Petek, podpisal pogodbe za sodelovanje omenjenih podjetij pri izgradnji prestižnega kompleksa Kempinski v Minski. Podpisu pogodbe med Rikom kot generalnim izvajalcem projekta Kempinski in Marmor Hotavljami, Stillesom ter Klimo Petek sta prisostvovala tudi minister za zunanje zadeve RS gospod Karl Erjavec ter nj. eksc. gospod Aliaksandr Khainouski, veleposlanik R Belorusije za Slovenijo.
Preberi več