SI
Show menu

Novice - Julij 2016

29. 7. 2016

Riko in OTV Veolia podpisala sporazum o sodelovanju

V začetku meseca julija je v Parizu potekala konferenca o Zahodnem Balkanu "Paris Balkans 2016", ki je bila posvečen mladim in infrastrukturnemu povezovanju v regiji. Vrha so se udeležile visoke delegacije iz trinajstih držav Balkana. Med njimi je bila tudi slovenska delegacija, katero je vodil predsednik vlade dr. Miro Cerar. Ob tej priložnosti smo v podjetju Riko s svojim strateškim partnerjem francoskim podjetjem Veolia v francoskem Senatu podpisali Memorandum o sodelovanju z namenom skupnega sodelovanja na področju okoljevarstvenih projektov v tretjih državah.
Preberi več
New York, 27. 7. 2016

Prva P.A.T.H. hiša v Z.D.A.

V okviru projekta Starck with Riko bomo zgradili 750 m2 veliko P.A.T.H. hišo na čudovitem zasebnem posestvu, ki se nahaja v Bedfordu, le 40 kilometrov severno od Manhattna v zvezni državi New York. Dvonadstropno hišo tipa 'Montfort' bo navzven krasila steklena fasada in nepogrešljiva Starckova 'corniche' streha v obliki venca. Hiša bo novim lastnikom služila kot počitniški dom.
Preberi več
4. 7. 2016

Janez Škrabec letos tretji najuglednejši direktor

Po raziskavi Kline & Partner, ki že vrsto let meri in spremlja ugled podjetij in direktorjev, se Rikov direktor Janez Škrabec letos uvršča na tretje mesto na lestvici ugleda.
Preberi več