SI
Show menu

Novice

Pričela so se dela na gradbišču avtomatskega visoko-regalnega skladišča za bavarsko opero

Poing, Nemčija, 20. 7. 2021

Začela so se gradbena  dela za postavitev avtomatskega visoko-regalnega skladišče za specialne zabojnike za bavarsko opero v Muenchnu. V podjetju Riko bomo namreč prav tu postavili jekleno regalno konstrukcijo za 440 paletnih skradiščnih mest in 168 zabojnikov s streho in fasado ter sprojektirali, dobavili, montirali in zagnali tudi logistično tehnološko opremo za to skladišče, jo povezali z obstoječim skladiščnim sistemom, vključno s povezavo z njegovim IT-delom. V prihodnjih štirih letih oziroma med garancijsko dobo bomo celoten skladiščni sistem tudi vzdrževali.

Skladišče bo stalo v mestecu Poing, ki leži približno 30 kilometrov od bavarske prestolnice. V njem bodo hranili odrske kulise, ki so večjih dimenzij, tako da merijo regalna mesta in zabojniki skoraj 10 metrov v dolžino v skupni teži 6 ton. Tej dimenziji je prilagojeno tudi regalno dvigalo višine 20 m, razvoj katerega je tudi rezultat slovenskega znanja.

V Riku (avtomatizirane) skladiščne sisteme projektiramo in gradimo za avtomobilsko,živilskopredelovalno, kovinskopredelovalno, farmacevtsko industrijo in za potrebe trgovine in špedicije.

Preberite več:

>>> Nov projekt na zahtevnem nemškem trgu

>>> Uspešni na področju logističnih sistemov




 

Položitev temeljnega kamna pri gradnji avtomatskega visokoregalnega skladišča za specialne zabojnike: