SI
Show menu

Novice

11. 9. 2013

Temeljni kamen na tovarno Ivanovo

V Ivanovu se je pričela izgradnja obrata tekstilne tovarne za izdelavo za proizvodnjo specialnih tkanin. Investitor je družba Ivanovska manufaktura iz mesta Kohma iz Ivanovski oblasti v Ruski federaciji, izgradnjo tovarne bo vodilo podjetje Riko, d.o.o. Projekt je del medvladnega sodelovanja med Rusko federacijo in Republiko Slovenijo.
Preberi več
2. 9. 2013

Močna slovenska komponenta za kompleks Kempinski

Na odprtju današnjega Strateškega Foruma Bled 2013 je direktor podjetja Riko Janez Škrabec z Brankom Selakom, direktorjem podjetja Marmor Hotavlje, Aleksandrom Polovičem, predsednikom uprave podjetja Stilles, in Kristijanom Petkom, direktorjem Klima Petek, podpisal pogodbe za sodelovanje omenjenih podjetij pri izgradnji prestižnega kompleksa Kempinski v Minski. Podpisu pogodbe med Rikom kot generalnim izvajalcem projekta Kempinski in Marmor Hotavljami, Stillesom ter Klimo Petek sta prisostvovala tudi minister za zunanje zadeve RS gospod Karl Erjavec ter nj. eksc. gospod Aliaksandr Khainouski, veleposlanik R Belorusije za Slovenijo.
Preberi več
17. 7. 2013

Predsednik Pahor obiskal Sv. Petko

Danes je HE Sv. Petka v Makedoniji, katere gradnjo je vodilo slovensko podjetje Riko d.o.o., obiskal predsednik Republike Slovenije gospod Borut Pahor. Predsednika sta na obisku sprejela generalni direktor ELEM-a Dejan Boškovski in direktor podjetja Riko Janez Škrabec.
Preberi več
16. 7. 2013

Riku projekt odvajanja in čiščenja voda v Cerknici in Rakeku

Podjetje Riko podpisalo z Občino Cerknica pogodbo za izvedbo projekta odvajanja in čiščenja odpadnih voda v porečju Ljubljanice – 2. sklop.
Preberi več
12. 7. 2013

Janez Škrabec letos drugi najuglednejši direktor

Po raziskavi Kline & Partner, ki že vrsto let meri in spremlja ugled podjetij in direktorjev, se Rikov direktor Janez Škrabec letos uvršča na drugo mesto na lestvici ugleda.
Preberi več
5. 7. 2013

Riku okoljevarstveni projekti v Grosuplju in Ivančni Gorici

Dr. Peter Verlič, župan Občine Grosuplje, in Dušan Strnad, župan Občine Ivančna Gorica, ter Janez Škrabec, direktor podjetja RIKO d.o.o., so danes v Grosupljem, podpisali pogodbo za projekt »Izgradnja kanalizacije in nadgradnja centralne čistilne naprave v občini Grosuplje« in pogodbo za projekt »Izgradnja kanalizacije in rekonstrukcija centralne čistilne naprave v občini Ivančna Gorica«
Preberi več
3. 6. 2013

Riko med najboljšimi v letu 2012

Po analizi časnika Finance in časnika Delo se podjetje Riko uvršča med najboljša podjetja v letu 2012.
Preberi več
30. 5. 2013

Pogodba za izgradnjo tekstilne tovarne Ivanovo

V Riku podpisali pogodbo za izgradnjo tekstilne tovarne za proizvodnjo specialnih tkanin. Investitor je družba Ivanovska manufaktura iz mesta Kohma i Ivanovski oblasti v Ruski federaciji.
Preberi več
22. 5. 2013

Marmor Hotavlje za Kempinski

Podjetje Riko podpisalo pogodbo z Marmor Hotavlje za kamnito fasado hotela Kempinski.
Preberi več
24. 4. 2013

Pogodba za drugo fazo ribniškega vrtca

Župan Občine Ribnica Jože Levstek in direktor Rika Janez Škrabec sta podpisala pogodbo za izgradnjo druge faze ribniškega vrtca.
Preberi več