SI
Show menu

Novice - 2019

Ljubljana, Slovenija, 30. 4. 2019

Vabilo na predstavo Poročni list v Španskih borcih, 23. maja 2019, ob 19.30

V petek, 23. maja 2019, ob 19.30 lepo vabljeni v Španske borce na brezplačni ogled glasbene veseloigre v izvedbi beloruskega gledališkega projekta TriTformaT z naslovom Poročni list.
Preberi več
Zadar, Hrvaška, 5. 4. 2019

RIKO bo gradil Center za ravnanje z odpadki "Biljana Donja" v Zadru

V petek, 5. aprila 2019 sta Janez Škrabec, direktor podjetja Riko, in Dino Perović, direktor podjetja Eko, ki zastopa investitorja, danes v družbi ministra za okoljevarstvo in energetike R Hrvaške dr. Tomislava Ćorića podpisala pogodbo za izgradnjo Centra za ravnanje z odpadki »Biljana Donja« v Zadru.
Preberi več
Kranj, Slovenija, 6. 2. 2019

Podpis pogodbe za komunalno infrastrukturo v Kranju

Direktor podjetja RIKO Janez Škrabec je z županom Mestne občine Kranj Matjažem Rakovcem podpisal pogodbo za izgradnjo komunalne infrastrukture Britof – Predoslje. Dogodka se je udeležil tudi minister za razvoj, strateške projekte in kohezijo, dr. Iztok Purič.
Preberi več
Ljubljana, Slovenija, 21. 1. 2019

Uspešni na področju logističnih sistemov

Konec lanskega in na začetku letošnjega leta smo uspešno zaključili kar tri projekte za priznane naročnike na področju logističnih sistemov.
Preberi več
Ljubljana, Slovenija, 11. 1. 2019

Iščemo strokovnega sodelavca za področje visokih avtomatiziranih skladišč in logističnih sistemov na evropskih trgih

Podjetje Riko kot mednarodno uspešno inženiring podjetje, ki razvija in nudi kompleksne tehnološke rešitve, k sodelovanju vabi sodelavca v sektorju logistike za pripravo tehnično poslovnih ponudb in rešitev na področju avtomatiziranih visokoregalnih skladišč in notranjih logističnih sistemov. Delo se opravlja v poslovnih prostorih delodajalca v Ljubljani kot tudi na terenu v RS in tujini.
Preberi več