SI
Show menu

Novice

Kranj, Slovenija, 6. 2. 2019

Podpis pogodbe za komunalno infrastrukturo v Kranju

Direktor podjetja RIKO Janez Škrabec je z županom Mestne občine Kranj Matjažem Rakovcem podpisal pogodbo za izgradnjo komunalne infrastrukture Britof – Predoslje. Dogodka se je udeležil tudi minister za razvoj, strateške projekte in kohezijo, dr. Iztok Purič.
Preberi več
Ljubljana, Slovenija, 21. 1. 2019

Uspešni na področju logističnih sistemov

Konec lanskega in na začetku letošnjega leta smo uspešno zaključili kar tri projekte za priznane naročnike na področju logističnih sistemov.
Preberi več
Ljubljana, Slovenija, 11. 1. 2019

Iščemo strokovnega sodelavca za področje visokih avtomatiziranih skladišč in logističnih sistemov na evropskih trgih

Podjetje Riko kot mednarodno uspešno inženiring podjetje, ki razvija in nudi kompleksne tehnološke rešitve, k sodelovanju vabi sodelavca v sektorju logistike za pripravo tehnično poslovnih ponudb in rešitev na področju avtomatiziranih visokoregalnih skladišč in notranjih logističnih sistemov. Delo se opravlja v poslovnih prostorih delodajalca v Ljubljani kot tudi na terenu v RS in tujini.
Preberi več
Miklova hiša, Ribnica, Slovenija, 13. 12. 2018

Odprtje razstave iz Likovne zbirke RIKO

Dne 13. decembra 2018, smo odprli razstavo del Metke Krašovec.
Preberi več
Rakek, Slovenija, 29. 10. 2018

Otvoritev športne dvorane na Rakeku

25. oktobra je potekala slavnostna predaja športne dvorane na Rakeku.
Preberi več
Ljubljana, Slovenija, 6. 9. 2018

Obnova streh Cankarjevega doma

V mesecu avgustu je podjetje RIKO d.o.o. podpisalo pogodbo z naročnikom Cankarjev dom Ljubljana za prenovo vseh streh Cankarjevega doma.
Preberi več
Slovenija, 5. 9. 2018

Avtomatski skladiščni sistem za Danfoss Trata

RIKO d.o.o. je z naročnikom Danfoss Trata d.o.o. podpisal pogodbo za projektiranje, simuliranje, dobavo, montažo in zagon avtomatskega skladiščnega sistema za zabojčke (miniload), ter za ureditev avtomatskega transporta zabojčkov iz skladišča preko mosta v proizvodnjo. V sodelovanju s številnimi podizvajalci bodo vsa dela zaključena do konca letošnjega leta.
Preberi več
Slovenija, 23. 8. 2018

Gradnja male hidroelektrarne Borovlje

Gradnja male hidroelektrarne Borovlje
Preberi več
Žitomir, Ukrajina, 13. 8. 2018

Novi projekti na ukrajinskem trgu

Novi projekti na ukrajinskem trgu
Preberi več
Ljubljana, 9. 5. 2018

Riko obeležuje svojo bogato zgodovino

V podjetju Riko so z izbranimi gosti in v sproščenem vzdušju praznovali dve simbolni obletnici, ki sta zaznamovali Riko, njegove začetke ter njegove perspektive. Stanislav Škrabec st. se je v mesecu maju leta 1968 iz Nove Gorice, kjer je delal v Tovarni vozil, vrnil v rodno Ribnico, ker je prevzel Kovinsko podjetje Ribnica. Podjetje, ki je bilo tik pred zaprtjem, je razvil v eno najbolj uspešnih jugoslovanskih podjetij – Riko Ribnica, ki je pod svoje okrilje združevalo celotno jugoslovansko strojegradnjo.
Preberi več