SI
Show menu

Novice - 2012

16. 12. 2012

Riku sistem odvajanja in čiščenja odpadnih vod na Koroškem

Župan občine Radlje ob Dravi gospod Alen Bukovnik, županja Občine Dravograd Marijana Cigala in direktor podjetja Riko Janez Škrabec so podpisali pogodbo še za zadnja dva sklopa v skupini projektov »Odvajanje in čiščenje odpadne vode v porečju Drave – Zgornja Drava«, v okviru katerega bodo celostno uredili odvajanje in čiščenje komunalnih voda in varovanje vodnih virov v porečju Zgornje Drave.
Preberi več
28. 11. 2012

Podpisana pogodba z rusko Zvezdo

Podjetje Riko bo za družbo Zvezda sprojektiralo, zgradilo in opremilo tovarno za dizelske motorje.
Preberi več
20. 11. 2012

»Slovensko-ruske investicije: motivi, usmeritve, rezultati «

Slovensko-ruski poslovni svet vabi na poslovno-investicijsko konferenco »Slovensko-ruske investicije: motivi, usmeritve, rezultati «, ki bo v torek, 27. novembra 2012, v Kongresnem centru Brdo pri Kranju, dvorana Heros.
Preberi več
24. 9. 2012

Ribniški vrtec raste!

V začetku meseca junija smo pričeli z gradnjo novega ribniškega vrtca. V času poletja so na gradbišču dela intenzivno potekala in vrtec je že dobil svoje prve obrise. P
Preberi več
1. 8. 2012

Danes slovesno odprta HE Sv. Petka na reki Treski

Predsednik Vlade Republike Makedonije gospod Nikola Gruevski je skupaj z generalnim direktorjem ELEM-a dr. Vlatkom Čingoskim danes slovesno odprl HE Sv. Petko.
Preberi več
30. 7. 2012

Riko poklonil Iconotheco Valvasoriano beloruski Nacionalni knjižnici

Ob 20-letnici slovensko-beloruskih diplomatskih odnosov ter trajnostnih bilateralnih gospodarskih in kulturnih vezi je Janez Škrabec, direktor podjetja Riko, beloruski Nacionalni knjižnici v Minsku poklonil dragoceni Faksimile Iconothece Valvasoriane.
Preberi več
9. 7. 2012

Postavljen temeljni kamen ribniškemu vrtcu

Župan Občine Ribnica Jože Levstek, direktor podjetja Riko Janez Škrabec, ravnateljica ribniškega vrtca Darja Šilc in častna botra tega vrtca Jelka Reichman so postavili temeljni kamen novemu ribniškemu vrtcu.
Preberi več
18. 6. 2012

Riko in Škrabec med najuglednejšimi

Po raziskavi Kline & Partner, ki že vrsto let meri in spremlja ugled podjetij in direktorjev, se podjetje Riko kot tudi njegov ustanovitelj in direktorja in direktorja Janeza Škrabca uvršča med najuglednejše. Janezu Škrabcu letos pripada 5. mesto, podjetju Riko pa se uvršča na 13. mesto najuglednejših podjetij.
Preberi več
30. 5. 2012

Novo partnerstvo v globalni tekmi

Odlično obiskana mednarodna konferenca »Slovenija in Rusija – novo partnerstvo v globalni tekmi« iskala sinergije za novo partnerstvo v globalni tekmi.
Preberi več
13. 5. 2012

Riko bo gradil ribniški vrtec

Župan občine Ribnica Jože Levstek in direktor podjetja Riko Janez Škrabec sta podpisala pogodbo za izgradnjo prve faze novega vrtca Ribnica.
Preberi več