SI
Show menu

Novice - 2019

Ribnica, Slovenija, 10. 12. 2019

Otvoritev razstave Likovne zbirke Riko

Vas in vaše prijatelje vabimo na odprtje in ogled razstave v četrtek, 19. decembra, 2019 ob 19. uri v Galerijo Miklova hiša v Ribnici.
Preberi več
Ljubljana, Slovenija, 6. 12. 2019

Riku nagrade za Najbolj uglednega delodajalca v panogi Gradbeništvo

Največji zaposlitveni portal MojeDelo.com je letos že osmič zapored podelil nazive ugledni delodajalec. Podjetje Riko je na podlagi ugotovitev najuspešnejšega evropskega podjetja, ki se ukvarja z raziskavami ugleda – Universum Global – tako prejelo naziv Najbolj ugleden delodajalec v panogi Gradbeništvo.
Preberi več
Minsk, Belorusija, 2. 12. 2019

Podpisana nova pogodba z Minskenergom

V novembru sta direktor podjetja Riko Janez Škrabec in generalni direktor družbe Minskenergo Oleg Ščemelj v Minsku slavnostno podpisala pogodbo, ki naznanja začetek obnove ene od pomembnejših transformatorskih postaj v mestu Minsk — Himzavod 110/10/6 kV. To bo že Rikov 16. tovrstni projekt na območju Belorusije.
Preberi več
Dubaj, Združeni Arabski Emirati, 20. 11. 2019

Riku zaupana gradnja slovenskega paviljona na EXPO Dubai 2020

Podjetje RIKO je bilo na javnem razpisu izbrano kot nosilec projekta za projektiranje in izgradnjo slovenskega paviljona na svetovni razstavi Expo Dubai 2020. Pričetek gradnje za 1.550 m2 velik in 2,5 milijona vreden velik paviljon, katerega idejno zasnovo jo pripravilo podjetje Magnet Design, d.o.o., iz Ljubljane, se pričakuje v decembru 2019, dela pa bodo dokončana pred uradno otvoritvijo EXPA, 20. oktobra 2020.
Preberi več
Portorož, Slovenija, 13. 11. 2019

Riko prenavlja hotel Histrion

Podjetje Riko v Portorožu prenavlja hotel Histrion, ki velja za največji hotel v Sloveniji, s pripadajočim bazenskim kopališčem in wellness centrom Laguna. Prenova vključuje energetsko sanacijo hotela, gradbeno obrtniška dela, ki obsegajo rušitvena dela, gradbena, keramičarska in mizarska dela, slikopleskarstvo, elektro in strojne inštalacije, dobavo in montažo stavbnega pohištva, dobavo opreme v sobah, dobavo in montažo opreme wellness centra in bazenske tehnike. Investitorju, to je Hoteli Bernardin, d.d., bomo zaključen objekt predali 1. junija 2020.
Preberi več
Ribnica, Slovenija, 1. 11. 2019

Zaključek projekta gradnje vodovoda v Ribniško-Kočevski dolini

Konec oktobra smo uspešno, in znotraj pogodbenga roka, zaključili projekt izgranje vodovoda na območju Sodražica - Ribnica – Kočevje.
Preberi več
Ljubljana, Slovenija, 1. 10. 2019

Janez Škrabec prejel Jubilejno medaljo Republike Belorusije

Direktor podjetja Riko in častni konzul R Belorusije v Sloveniji Janez Škrabec je danes prejel Jubilejno medaljo ob 100. obletnici diplomatske službe v Belorusiji. Odlikovanje je Janezu Škrabcu častno podelila veleposlanica R Belorusije v Sloveniji Nj. Eksc. Gospa Alena Kupčina.
Preberi več
Novo mesto, Slovenija, 26. 8. 2019

Posodobljeno skladišče za Adria Mobil

Podjetje RIKO zaključuje dela na skladiščno-distributivnem centru za rezervne dele Adria Mobil.
Preberi več
Ljubljana, Slovenija, 30. 4. 2019

Vabilo na predstavo Poročni list v Španskih borcih, 23. maja 2019, ob 19.30

V petek, 23. maja 2019, ob 19.30 lepo vabljeni v Španske borce na brezplačni ogled glasbene veseloigre v izvedbi beloruskega gledališkega projekta TriTformaT z naslovom Poročni list.
Preberi več
Zadar, Hrvaška, 5. 4. 2019

RIKO bo gradil Center za ravnanje z odpadki "Biljana Donja" v Zadru

V petek, 5. aprila 2019 sta Janez Škrabec, direktor podjetja Riko, in Dino Perović, direktor podjetja Eko, ki zastopa investitorja, danes v družbi ministra za okoljevarstvo in energetike R Hrvaške dr. Tomislava Ćorića podpisala pogodbo za izgradnjo Centra za ravnanje z odpadki »Biljana Donja« v Zadru.
Preberi več