SI
Show menu

Novice - 2021

Poing, Nemčija, 20. 7. 2021

Pričela so se dela na gradbišču avtomatskega visoko-regalnega skladišča za bavarsko opero

Začela so se gradbena dela za postavitev avtomatskega visoko-regalnega skladišče za specialne zabojnike za bavarsko opero v Muenchnu. V podjetju Riko bomo namreč prav tu postavili jekleno regalno konstrukcijo za 440 paletnih skradiščnih mest in 168 zabojnikov s streho in fasado ter sprojektirali, dobavili, montirali in zagnali tudi logistično tehnološko opremo za to skladišče, jo povezali z obstoječim skladiščnim sistemom, vključno s povezavo z njegovim IT-delom. V prihodnjih štirih letih oziroma med garancijsko dobo bomo celoten skladiščni sistem tudi vzdrževali.
Preberi več
Bohinj, Slovenija, 19. 7. 2021

Prenova hotela Bohinj zaključena

Hotel Bohinj je pred dnevi v svoji novi podobi slavnostno odprl svoja vrata. Podjetje Riko je v partnerskem sodelovanju s podjetjem Tosidos poskrbelo za izvedbo lesene konstrukcije in druga gradbeno-obrtniška dela.
Preberi več
Dubaj, Združeni Arabski Emirati, 26. 1. 2021

Riko za Expo 2020 Dubaj

Podjetje RIKO je uspešno zaključilo gradnjo slovenskega paviljona na prestižni razstavi EXPO 2020 Dubaj. 1950 m2 velik paviljon bo obiskovalcem razstave predstavil Slovenijo kot zeleno srce v središču Evrope, kot stičišče kopenskih in morskih prometnih poti s poudarjeno pomembno geostrateško pozicijo.
Preberi več