SI
Show menu

Novice - 2024

Koper, Slovenija, 25. 4. 2024

Slavnostno odprtje ene največjih sončnih elektrarn v Sloveniji

S slovesnim prerezom traku predsednice uprave Luke Koper Nevenke Kržan, veleposlanice Kraljevine Norveške, nje. eksc. Trine Skymoen, vodje Sektorja za finančne mehanizme na Ministrstvu za kohezijo in regionalni razvoj Jadranke Plut ter direktorja podjetja Riko Janeza Škrabca smo uradno namenu predali novo sončno elektrarno, ki se razprostira na približno 15.000 kvadratnih metrih streh skladišč.
Preberi več
Krško, Slovenija, 24. 4. 2024

Podpisali pogodbo za izgradnjo odlagališča za nizko- in srednje aktivne odpadke

Direktor Agencije za radioaktivne odpadke (ARAO) Sandi Viršek in direktor družbe Riko Janez Škrabec sta v Krškem podpisala pogodbo o gradnji jedrskih objektov odlagališča nizko- in srednjeradioaktivnih odpadkov (NSRAO) v Vrbini.
Preberi več
Ribnica, Slovenija, 18. 3. 2024

Podpisali pogodbo za izgradnjo objekta z 21-timi stanovanjskimi enotami v Ribnici

Z naročnikom NEPREMIČNINSKI SKLAD pokojninskega in invalidskega zavarovanja, d. o. o. smo danes podpisali pogodbo za projektiranje in gradnjo objekta z oskrbovanimi stanovanji za starejše osebe v Ribnici.
Preberi več
Zadar, Hrvaška, 15. 3. 2024

Ob obisku predsednika vlade R Hrvaške Andreja Plenkovića poskusno zagnali Center za ravnanje z odpadki, ki smo ga gradili v Riku

Center za ravnanje z odpadki Biljane Donje je izjemen po svoji velikosti in kompleksnosti. Razteza se na 46 he in bo s svojim delovanjem začel reševati biološke in mešane komunalne odpadke iz Zadarske in Ličko-senjske župnije.
Preberi več
Portorož, Slovenija, 1. 2. 2024

Prenavljamo hotel Riviera v Portorožu

Po prenovi hotela Histrion in dveh objektov Hotela Vile Park, na slovenski obali prenavljamo tudi hotel Riviera v Portorožu.
Preberi več