SI
Show menu

Novice - December 2016

20. 12. 2016

Začetek sodelovanja z Orlovsko regijo

V mestu Orel v Ruski federaciji je 15. decembra potekala poslovna konferenca in srečanje poslovnih svetov Slovenije in Rusije, ki jima predsedujeta Janez Škrabec, direktor podjetja RIKO na slovenski strani, ter Eduard Vajno, podpredsednik korporacije AVTOVAZ na ruski strani. Srečanje, ki je potekalo pod pokroviteljstvom gubernatorja Orlovske regije Vadima Potomskega, pomeni zagon gospodarskega sodelovanja med Orlovsko regijo in Slovenijo.
Preberi več
Ribnica, 19. 12. 2016

Odprtje razstave izbora del iz Likovne zbirke Riko

V petek 16.12.2016 smo v Galeriji Miklova hiša odprli razstavo izbora del iz Likovne zbirke Riko imenovano Preseki │Izseki. Razstavo je odprl minister za kulturo RS gospod Anton Peršak.
Preberi več
Zagreb, 16. 12. 2016

Vstopili na hrvaško tržišče

V sklopu večjega projekta »Revitalizacija centra za odpadne vode rafinerije v Reki« je podjetje Riko podpisalo prvo pogodbo na hrvaškem trgu. Podjetje Riko je bilo na javnem razpisu navkljub močni konkurenci dobro poznanih imen iz naftne industrije izbrano za dobavitelja opreme za API separator. Pogodba zajema inženiring, izdelavo in dobavo opreme, nadzor nad montažo, zagon ter šolanja osebja INA za obratovanje. Oprema API separatorjev predstavlja rekonstrukcijo in pokrivanje bazenov, v katerih se zbira odpadna nafta in procesne vode iz postopka obdelave surove nafte.
Preberi več