SI
Show menu

Novice

24. 9. 2012

Ribniški vrtec raste!

V začetku meseca junija smo pričeli z gradnjo novega ribniškega vrtca. V času poletja so na gradbišču dela intenzivno potekala in vrtec je že dobil svoje prve obrise. P
Preberi več
1. 8. 2012

Danes slovesno odprta HE Sv. Petka na reki Treski

Predsednik Vlade Republike Makedonije gospod Nikola Gruevski je skupaj z generalnim direktorjem ELEM-a dr. Vlatkom Čingoskim danes slovesno odprl HE Sv. Petko.
Preberi več
30. 7. 2012

Riko poklonil Iconotheco Valvasoriano beloruski Nacionalni knjižnici

Ob 20-letnici slovensko-beloruskih diplomatskih odnosov ter trajnostnih bilateralnih gospodarskih in kulturnih vezi je Janez Škrabec, direktor podjetja Riko, beloruski Nacionalni knjižnici v Minsku poklonil dragoceni Faksimile Iconothece Valvasoriane.
Preberi več
9. 7. 2012

Postavljen temeljni kamen ribniškemu vrtcu

Župan Občine Ribnica Jože Levstek, direktor podjetja Riko Janez Škrabec, ravnateljica ribniškega vrtca Darja Šilc in častna botra tega vrtca Jelka Reichman so postavili temeljni kamen novemu ribniškemu vrtcu.
Preberi več
18. 6. 2012

Riko in Škrabec med najuglednejšimi

Po raziskavi Kline & Partner, ki že vrsto let meri in spremlja ugled podjetij in direktorjev, se podjetje Riko kot tudi njegov ustanovitelj in direktorja in direktorja Janeza Škrabca uvršča med najuglednejše. Janezu Škrabcu letos pripada 5. mesto, podjetju Riko pa se uvršča na 13. mesto najuglednejših podjetij.
Preberi več
30. 5. 2012

Novo partnerstvo v globalni tekmi

Odlično obiskana mednarodna konferenca »Slovenija in Rusija – novo partnerstvo v globalni tekmi« iskala sinergije za novo partnerstvo v globalni tekmi.
Preberi več
13. 5. 2012

Riko bo gradil ribniški vrtec

Župan občine Ribnica Jože Levstek in direktor podjetja Riko Janez Škrabec sta podpisala pogodbo za izgradnjo prve faze novega vrtca Ribnica.
Preberi več
9. 5. 2012

Škrabec ob predsedniku Erdoğanu

V ponedeljek, 7. maja 2012, je Mednarodni inštitut za bližnjevzhodne in balkanske študije (IFIMES) na Bledu izročil priznanje »Svetovna osebnost desetletja« predsedniku Vlade Republike Turčije Recepu Tayyipu Erdoğanu. Priznanje sta mu izročila častni predsednik Mednarodnega inštituta IFIMES Stjepan Mesić, nekdanji predsednik Republike Hrvaške in podpredsednik Svetovalnega odbora inštituta Zoran Živković, nekdanji predsednik Vlade Republike Srbije. Prisotne je na podelitvi nagovoril direktor inštituta mag. Zijad Bećirović, prebrano pa je bilo tudi pismo predsednika Sveta inštituta Craiga T. Smitha, nekdanjega političnega direktorja Bele hiše. Med udeleženci te svečanosti je bil tudi Janez Škrabec, direktor podjetja Riko, d. o. o., ki je predsedniku gospodu Recepu Tayyipu Erdoğanu iskreno čestital za njegov izjemen doprinos k svetovnemu miru in blaginju in uspehu R Turčije.
Preberi več
7. 5. 2012

Kanalizacijski sistem in čistilna naprava v Litiji in Šmartnu

Franci Rokavec, župan Občine Litija, in Milan Izlakar, župan Občine Šmartno pri Litiji, ter Janez Škrabec, direktor podjetja Riko, so danes na gradu Bogenšperk podpisali sklop pogodb za projekt »Izgradnja kanalizacije in centralne čistilne naprave v Občinah Litija in Šmartno pri Litiji«.
Preberi več
16. 4. 2012

Gradnja novih transformatorskih postaj

V Riku smo v lanskem letu s pridobljenim projektom izgradnje dveh transformatorskih postaj prodrli na področje energetike v Belorusiji. Zaradi zglednega vodenja tega projekta in kakovostne ponudbe smo bili izbrani na razpisu za gradnjo dveh novih ter rekonstrukcijo treh obstoječih transformatorskih postaj postaj 110kV/10kV s kabelnimi linijami v Minsku.
Preberi več