SI
Show menu

Novice

2. 3. 2011

Janez Škrabec - “4 days for Europe”

Janez Škrabec je bil izbran med vidnimi evropskimi politiki, poslovneži, kulturniki, da deli svoje poglede na Evropo in njeno prihodnost na interaktivni javni platform “4 days for Europe”.
Preberi več
24. 2. 2011

Prodrli na področje energetike v Belorusiji

Podjetje Riko je včeraj v Minsku podpisalo 54 MIO EUR vredno pogodbo za izgradnjo dveh transformatorskih postaj skupaj s stikališči in medsebojnimi kabelskimi povezavami na nivoju napetosti 110KV/10KV.
Preberi več
18. 2. 2011

Aktivno v Volatu in Gomselmashu

Zaradi svoje kakovosti in konkurenčnosti smo se v podjetju Riko v zadnjem desetletju uveljavili kot sistemski dobavitelj tudi priznanim avtomobilskim družbam na področju nekdanje Sovjetske zveze. Aktivnosti tako na področju trženja kot na izvajanju projektov se z beloruskimi investitorji uspešno nadaljujejo tudi v letu 2011.
Preberi več
17. 1. 2011

Zaključujemo izgradnjo HE v Makedoniji

Gradnja hidroelektrarne na izredno zahtevni lokaciji oz. najzahtevnejše v zadnjih 20 letih v regiji HE Sv. Petka na reki Treski bo jeseni 2011 zaključena.
Preberi več
18. 12. 2010

Temeljni kamen za čistilno napravo Volkovo

Postavili temeljni kamen za izgradnjo komunalne čistilne naprave Volkovo v občini Gjorče Petrov v Skopju.
Preberi več
17. 12. 2010

Odprli razstavo Iz likovne zbirke Riko

V četrtek, 16. decembra 2010, je državni sekretar na Ministrstvu za kulturo RS dr. Stojan Pelko odprl že sedmo razstavo iz cikla Iz Likovne zbirke Riko.
Preberi več
4. 10. 2010

Janez Škrabec prvi mecen leta

V Časniku Finance so letos pričeli z akcijo Mecen leta, s katero skušajo poiskati gospodarstvenike, ki jim ni vseeno za slovensko kulturo ter slovenske umetnike in ki poskušajo z mecenstvom pomagati kulturnim ustvarjalcem doma in v tujini. Strokovna komisija je za prvega mecena leta v kulturi izbrala Janeza Škrabca.
Preberi več
google-site-verification=Cd5QYSmH-kfhtDKTVDwc9AAxohdY3AGNp6_vkUlc_Tg