SI
Show menu

Novice

6. 5. 2011

Podpisali pogodbo s podjetjem Kolektor Etra

Direktor podjetja Riko d.o.o. Janez Škrabec in predsednik koncerna Kolektor Stojan Petrič ter direktor komerciale v Kolektor ETRA Peter Novak so danes v hotelu Jožef v Idriji podpisali pogodbo o sodelovanju pri projektu izgradnje transformatorskih postaj na ključ v Minsku v Belorusiji, ki ga vodi podjetje Riko kot generalni izvajalec. Podjetje Kolektor ETRA bo za ta projekt izdelal in dobavil do konca leta 2012 pet energetskih transformatorjev moči 40 MVA in napetosti 110/20 kV.
Preberi več
3. 5. 2011

Izgradnja čistilne naprave Volkovo napreduje

V podjetju Riko skupaj s podjetjem Hidroinženiring gradimo v občini Gjorče Petrov v Skopju eno najsodobnejših čistilnih naprav za komunalne odplake v Republiki Makedoniji. Z gradnjo smo začeli konec lanskega leta, zaključena pa bo leta 2012.
Preberi več
3. 5. 2011

Obisk makedonskih novinarjev na Sv. Petki

Makedonski novinarji so si minuli teden prvič ogledali hidroelektrarno Sv. Petka v kanjonu reke Treske v bližini Skopja. Gradnjo Sv. Petke, ki jo bomo letos zaključili, jim je predstavil gospod Vlatko Čingoski, generalni direktor družbe Elem.
Preberi več
22. 4. 2011

Med podporniki Festivala Ljubljana

V podjetju Riko ostajamo tudi letos med ponosnimi podporniki Festivala Ljubljana, ki vsako leto v poletnem času Ljubljano odene v visoko kakovostno festivalsko ponudbo. Ker smo v Riku tradicionalno usmerjeni na trge nekdanje Sovjetske zveze, svojo pokroviteljsko pozornost tudi letos posvečamo ruski in beloruski ustvarjalnosti. Avtorski balet Onjegin On Line akademskega državnega baleta Borisa Eifmana iz St. Petersburga in nastop beloruskega državnega ansambla Koroški si bodo tako obiskovalci festivala ogledali tudi s pomočjo podjetja Riko.
Preberi več
20. 4. 2011

Janez Škrabec razglašen za naj direktorja

Na današnjem odprtju 17. slovenskega Finančnega sejma Kapital 2011 so razglasili naj finančnika, direktorja in podjetje po izboru novinarjev in urednikov poslovnih medijev.
Preberi več
13. 4. 2011

Montaža na Avtodizlu

V Riku smo se uveljavili kot strateški partner ruskim gigantom s področja avtomobilske industrije. Med naše pomembne partnerje se je vpisala tudi družba Avtodizel iz Jaroslavla, ki velja v Ruski federaciji za podjetje z najdaljšo tradicijo za načrtovanje in proizvodnjo večnamenskih dizel motorjev ter celovitih pogonskih agregatov za različne vrste kamionov, avtobusov in drugih vozil.
Preberi več
12. 4. 2011

E. Vaino na čelu Rus-slo poslovnega sveta

Podpredsednik za mednarodne odnose in sodelovanje z delničarji družbe AVTOVAZ Eduard Vaino je bil na ustanovnem zboru Rusko-slovenskega poslovnega sveta izvoljen za predsednika omenjenega sveta, pendanta slovenske različice.
Preberi več
22. 3. 2011

Škrabec na čelu Slo-rus poslovnega sveta

Na dan obiska predsednika vlade Ruske Federacije Vladimirja Putina v Sloveniji je bil na Gospodarski zbornici Slovenije ustanovljen Slovensko – ruski poslovni svet.
Preberi več
9. 3. 2011

Minister Žbogar si ogledal HE Sv. Petko

V sklopu uradnega obiska v Makedoniji si je minister za zunanje zadeve RS Samuel Žbogar ogledal tudi potek izgradnje hidroelektrarne Sv. Petka, ki jo gradimo v podjetju Riko v kanjonu reke Treske v bližini Skopja.
Preberi več
2. 3. 2011

Janez Škrabec - “4 days for Europe”

Janez Škrabec je bil izbran med vidnimi evropskimi politiki, poslovneži, kulturniki, da deli svoje poglede na Evropo in njeno prihodnost na interaktivni javni platform “4 days for Europe”.
Preberi več
google-site-verification=Cd5QYSmH-kfhtDKTVDwc9AAxohdY3AGNp6_vkUlc_Tg