SI
Show menu

Novice

22. 5. 2013

Marmor Hotavlje za Kempinski

Podjetje Riko podpisalo pogodbo z Marmor Hotavlje za kamnito fasado hotela Kempinski.
Preberi več
24. 4. 2013

Pogodba za drugo fazo ribniškega vrtca

Župan Občine Ribnica Jože Levstek in direktor Rika Janez Škrabec sta podpisala pogodbo za izgradnjo druge faze ribniškega vrtca.
Preberi več
22. 3. 2013

Riko naj zaposlovalec

Časopisna hiša Dnevnik že več let izpostavlja najboljše zaposlovalce, ki se zavedajo pomena posameznikov za svoj razvoj in so se za zadovoljstvo zaposlenih na delavnem mestu pripravljeni tudi potruditi. Podjetje Riko je včeraj na sklepni prireditvi izbora najboljših zaposlovalcev na Odru pod zvezdami Lutkovnega gledališča Ljubljana prejel priznanje Zlata nit 2012 med srednje velikimi podjetji.
Preberi več
5. 3. 2013

Janez Škrabec predsednik Alumni kluba EF

Senat Ekonomske fakultete in Svet Centra poslovne odličnosti Ekonomske fakultete je izbral Janeza Škrabca, ustanovitelja in direktorja podjetja Riko, d.o.o., za predsednika Alumni kluba Ekonomske fakultete UL.
Preberi več
22. 2. 2013

Podpisana pogodba za zamenjavo kotlov in gorilnikov

Danes sta direktor podjetja Riko Janez Škrabec in direktor Energetike Ljubljana Hrvoje Drašković podpisala pogodbo za »Zamenjavo vročevodnih kotlov GVL 1 in GVL 2, zamenjava parnega kotla BKG 1 ter zamenjava gorilnikov na vročevodnem kotlu VKLM 5 v TOŠ«.
Preberi več
14. 2. 2013

Riko skupaj z MAG za MAZ

V Riku krepimo svojo pozicijo strateškega dobavitelj tehnološke opreme avtomobilske industriji v Belorusiji. Za družbo MAZ, regionalno uspešnega proizvajalca kamionov, avtobusov in mobilnih dvigal, smo razvili tehnološko linijo za obdelavo ohišja reduktorja. Z njo bomo naročniku omogočili višjo kvaliteto in kapaciteto obdelave avtomobilskih delov. Opremo bomo dobavljali do konca leta 2013, zagon in doseganje polne kapacitete obdelave pa je predviden v prvem četrtletju 2014.
Preberi več
7. 1. 2013

Gradnja kompleksa Kempinski v Minsku napreduje

Pospešeno izvajamo gradbena dela na kompleksu Kempinski, ki stoji v historičnem središču beloruske prestolnice. Kompleks vključuje hotel Kempinski s petimi zvezdicami (22 765 m²), 81 stanovanjskih enot (14 431 m²), poslovne prostore (14 926 m²) ter parkirišča in pomožne prostore (23 411 m²).
Preberi več
16. 12. 2012

Riku sistem odvajanja in čiščenja odpadnih vod na Koroškem

Župan občine Radlje ob Dravi gospod Alen Bukovnik, županja Občine Dravograd Marijana Cigala in direktor podjetja Riko Janez Škrabec so podpisali pogodbo še za zadnja dva sklopa v skupini projektov »Odvajanje in čiščenje odpadne vode v porečju Drave – Zgornja Drava«, v okviru katerega bodo celostno uredili odvajanje in čiščenje komunalnih voda in varovanje vodnih virov v porečju Zgornje Drave.
Preberi več
28. 11. 2012

Podpisana pogodba z rusko Zvezdo

Podjetje Riko bo za družbo Zvezda sprojektiralo, zgradilo in opremilo tovarno za dizelske motorje.
Preberi več
20. 11. 2012

»Slovensko-ruske investicije: motivi, usmeritve, rezultati «

Slovensko-ruski poslovni svet vabi na poslovno-investicijsko konferenco »Slovensko-ruske investicije: motivi, usmeritve, rezultati «, ki bo v torek, 27. novembra 2012, v Kongresnem centru Brdo pri Kranju, dvorana Heros.
Preberi več