SI
Show menu

Novice

Portorož, Slovenija, 13. 11. 2019

Riko prenavlja hotel Histrion

Podjetje Riko v Portorožu prenavlja hotel Histrion, ki velja za največji hotel v Sloveniji, s pripadajočim bazenskim kopališčem in wellness centrom Laguna. Prenova vključuje energetsko sanacijo hotela, gradbeno obrtniška dela, ki obsegajo rušitvena dela, gradbena, keramičarska in mizarska dela, slikopleskarstvo, elektro in strojne inštalacije, dobavo in montažo stavbnega pohištva, dobavo opreme v sobah, dobavo in montažo opreme wellness centra in bazenske tehnike. Investitorju, to je Hoteli Bernardin, d.d., bomo zaključen objekt predali 1. junija 2020.
Preberi več
Ribnica, Slovenija, 1. 11. 2019

Zaključek projekta gradnje vodovoda v Ribniško-Kočevski dolini

Konec oktobra smo uspešno, in znotraj pogodbenga roka, zaključili projekt izgranje vodovoda na območju Sodražica - Ribnica – Kočevje.
Preberi več
Ljubljana, Slovenija, 1. 10. 2019

Janez Škrabec prejel Jubilejno medaljo Republike Belorusije

Direktor podjetja Riko in častni konzul R Belorusije v Sloveniji Janez Škrabec je danes prejel Jubilejno medaljo ob 100. obletnici diplomatske službe v Belorusiji. Odlikovanje je Janezu Škrabcu častno podelila veleposlanica R Belorusije v Sloveniji Nj. Eksc. Gospa Alena Kupčina.
Preberi več
Novo mesto, Slovenija, 26. 8. 2019

Posodobljeno skladišče za Adria Mobil

Podjetje RIKO zaključuje dela na skladiščno-distributivnem centru za rezervne dele Adria Mobil.
Preberi več
Ljubljana, Slovenija, 30. 4. 2019

Vabilo na predstavo Poročni list v Španskih borcih, 23. maja 2019, ob 19.30

V petek, 23. maja 2019, ob 19.30 lepo vabljeni v Španske borce na brezplačni ogled glasbene veseloigre v izvedbi beloruskega gledališkega projekta TriTformaT z naslovom Poročni list.
Preberi več
Zadar, Hrvaška, 5. 4. 2019

RIKO bo gradil Center za ravnanje z odpadki "Biljana Donja" v Zadru

V petek, 5. aprila 2019 sta Janez Škrabec, direktor podjetja Riko, in Dino Perović, direktor podjetja Eko, ki zastopa investitorja, danes v družbi ministra za okoljevarstvo in energetike R Hrvaške dr. Tomislava Ćorića podpisala pogodbo za izgradnjo Centra za ravnanje z odpadki »Biljana Donja« v Zadru.
Preberi več
Kranj, Slovenija, 6. 2. 2019

Podpis pogodbe za komunalno infrastrukturo v Kranju

Direktor podjetja RIKO Janez Škrabec je z županom Mestne občine Kranj Matjažem Rakovcem podpisal pogodbo za izgradnjo komunalne infrastrukture Britof – Predoslje. Dogodka se je udeležil tudi minister za razvoj, strateške projekte in kohezijo, dr. Iztok Purič.
Preberi več
Ljubljana, Slovenija, 21. 1. 2019

Uspešni na področju logističnih sistemov

Konec lanskega in na začetku letošnjega leta smo uspešno zaključili kar tri projekte za priznane naročnike na področju logističnih sistemov.
Preberi več
Ljubljana, Slovenija, 11. 1. 2019

Iščemo strokovnega sodelavca za področje visokih avtomatiziranih skladišč in logističnih sistemov na evropskih trgih

Podjetje Riko kot mednarodno uspešno inženiring podjetje, ki razvija in nudi kompleksne tehnološke rešitve, k sodelovanju vabi sodelavca v sektorju logistike za pripravo tehnično poslovnih ponudb in rešitev na področju avtomatiziranih visokoregalnih skladišč in notranjih logističnih sistemov. Delo se opravlja v poslovnih prostorih delodajalca v Ljubljani kot tudi na terenu v RS in tujini.
Preberi več
Miklova hiša, Ribnica, Slovenija, 13. 12. 2018

Odprtje razstave iz Likovne zbirke RIKO

Dne 13. decembra 2018, smo odprli razstavo del Metke Krašovec.
Preberi več
google-site-verification=Cd5QYSmH-kfhtDKTVDwc9AAxohdY3AGNp6_vkUlc_Tg