SI
Show menu

Novice

16. 11. 2011

Zasedanje obeh poslovnih svetov v Avtovazu

Na sedežu družbe Avtovaz v Togliattiju je danes potekalo prvo skupno zasedanje Poslovnih svetov Slovenije in Rusije, ki sta bila ustanovljena v letošnjem letu z namenom utrjevanja čvrstih gospodarskih vezi med Slovenijo in Rusijo.
Preberi več
25. 10. 2011

Riko gradi poševno dvigalo v ŠC Planica

V Riku smo bili na javnem razpisu izbrani za izvajalca izgradnje poševnega dvigala v ŠC Planica, ki je v fazi generalne prenove in infrastrukturne dopolnitve. S svojim integriranim pristopom v inženiringu bomo poskrbeli za tehnologijo, dobavo, montažo ter izgradnjo dvigala, ki bo perspektivnim skakalcem omogočal kvalitetnejši trening na petih skakalnicah.
Preberi več
12. 10. 2011

Podpisani pismi o nameri za nove posle

Kot dobavitelji tehnološke opreme se pospešeno uveljavljamo tudi v Ukrajini. Direktor podjetja Riko Janez Škrabec je v okviru obiska predsednika RS dr. Danila Türka skupaj z gospodarsko delegacijo podpisal v Harkovu dve pismi o nameri za izvedbo dveh pomembnih poslov v Ukrajini.
Preberi več
5. 10. 2011

Nova pogodba z UKRLOMPROM Kiev

V podjetju Riko smo po zaslugi svojih dolgoletnih izkušenj s proizvodnjo ekološke opreme ponovno sklenili novo pogodbo za dobavo univerzalne stiskalnice za paketiranje in rezanje kovinskega odpada z ukrajinsko družbo URLOMPROM Kiev. Ta velja v Ukrajini za vodilno podjetje na področju zbiranja in predelave sekundarnih materialov.
Preberi več
23. 9. 2011

Sodelovanje z ukrajinsko družbo VAZ

Podjetje Riko v letošnjem letu intenzivno prodira na perspektivni trg Ukrajine. Partnerskim navezavam z uglednimi ukrajinskimi družbami, kot so TURBOATOM in HYDROSILA, se je pridružilo še sodelovanje s podjetjem VOLČANSKIJ AGREGATNIJ ZAVOD ( VAZ). V Riku jim bomo dobavili tehnološko opremo za mehansko obdelavo odlitkov.
Preberi več
17. 8. 2011

Riko gradi tudi CERO v Zasavju

V Riku bomo gradili tudi Regijski center za ravnanje z odpadki CEROZ II. faza, ki bo stal v Hrastniku (na lokaciji Unično) in bo služil trem zasavskim občinam – Litiji, Zagorju, Hrastniku in Občini Radeče. Naročniku ga bomo predali konec leta 2013.
Preberi več
26. 7. 2011

Nova pogodba z ukrajinskim Turboatomom

V Riku bomo ukrajinskemu Turboatomu dobavili peskalni stroj VK 4500 x 3500 MS. Pogodbo o dobavi sta na sedežu podjetja v Harkovu podpisala Janez Škrabec, direktor podjetja Riko, d.o.o., in Viktor Georgevič Subotin, generalni direktor družbe Turboatom. Pri podpisu pogodbe je bil prisoten tudi častni konzul R Slovenije v Harkovu gospod Anatolij Mihajlovič Bondarenko, ki se trudi za vitalno poslovno vez med Slovenijo in Ukrajino.
Preberi več
20. 7. 2011

Pričeli z izgradnjo CERO Slovenska Bistrica

Za izvedbo storitve projektiranja, dobave opreme, gradnje, poskusnega obratovanja ter predaje v obratovanje in upravljanje projekta CERO Slovenska Bistrica smo bili v Riku izbrani za izvajalca del, skupaj s partnerjema Granit d.d. Slovenska Bistrica in Drava vodnogospodarsko podjetje, d.d. Ptuj. Danes smo pričeli z gradbenimi deli.
Preberi več
6. 7. 2011

Beloruski večer

S temperamentnimi ritmi, veličastno koreografijo Valentine Gajeve in s solističnimi bravurami so plesalci Beloruskega državnega plesnega ansambla Koroški včeraj navdušili publiko Festivala Ljubljana.
Preberi več
4. 7. 2011

Riko bo gradil čistilno napravo Radeče

Župan občine Radeče Matjaž Han in direktor podjetja Riko, d.o.o., Janez Škrabec danes podpisala pogodbo za izgradnjo čistilne naprave Radeče.
Preberi več
google-site-verification=Cd5QYSmH-kfhtDKTVDwc9AAxohdY3AGNp6_vkUlc_Tg