SI
Show menu

Novice

23. 9. 2015

Podpisali pogodbo z Infro

Janez Škrabec, direktor podjetja Riko, je podpisal z Vojkom Sotoškom, direktorjem podjetja Infra, ki je zadolženo za infrastrukturna dela pri gradnji spodnjesavskih HE, pogodbo za izgradnjo akumulacijskega bazena z visokovodnim razbremenilnikom za hidroelektrarno (HE) Brežic.
Preberi več
11. 3. 2015

Predali tri lesene vile v Les Bordesu

Postavili in predali smo naročniku tri lesene vile v Les Bordesu v Franciji, ki velja za enega najlepših golf resortov na svetu.
Preberi več
5. 3. 2015

Riku nagrada En.odmev 015

Letošnje leto Energetika.NET v sodelovanju z bonitetno hišo Bisnode nagrado En.odmev podeljuje petič. »Čeprav se danes borimo s slabšo gospodarsko situacijo kot je bila pred pričetkom podeljevanja nagrade, pa podjetja, ki jih srečujemo in ocenjujemo, uspešno premagujejo ovire,« pravijo člani strokovne komisije, ki je razglasila letošnje zmagovalce. Prejemniki nagrade En.odmev 015 so podjetja BSP Southpool, Termo tehnika in družba Riko.
Preberi več
3. 2. 2015

Podpisan sporazum o sodelovanju z OTV Veolia

Ob državniškem obisku gospoda Alaina Richarda v Sloveniji, posebnega predstavnika francoskega ministra za zunanje zadeve in mednarodni razvoj, ki je zadolžen za gospodarske odnose z Balkanom, smo v podjetju Riko podpisali »Sporazum o sodelovanju« s francosko družbo OTV. Družba OTV spada pod okrilje francoske multinacionalne Veolia
Preberi več
16. 1. 2015

Postavljamo že drugo vilo na Les Bordes

Prvim trem lesenim vilam v velikosti 450m2, ki jih Rikovi mojstri pravkar postavljajo na posestvu Les Bordes, bo v prihodnje sledilo še najmanj 21 vil. Eno izmed najlepših in najbolj prestižnih golf resortov v Evropi se revitalizira – investitorji nameravajo tu postaviti 61 lesenih vil, hotelske apartmaje in rezidenčni klub. Podjetje Riko si je zaupanje investitorjev okrepilo tudi zaradi bogatih referenc, med katerimi izstopa projekt The Lakes by Yoo v Angliji in sodelovanje s Philippom Starckom.
Preberi več
12. 12. 2014

Odprtje razstave Iz Likovne zbirke Riko

Vabljeni na razstavo Viktorja Bernika "Umetnost" v petek, 19. decembra 2014, ob 19. uri v Galerijo Miklova hiša.
Preberi več
22. 10. 2014

Ukrajinski umetniki o Sloveniji

Častni konzulat Slovenije v ukrajinskem mestu Harkov si prizadeva za krepitev vsestranskih odnosov med Slovenijo in Ukrajino. Podjetje Riko, ki je v harkovski regiji prepoznavno podjetje – dobavlja namreč tehnološko opremo za modernizacijo proizvodnje največjemu harkovskemu podjetju Turboatom – konzulatu iskreno čestita za razstavo ukrajinskih umetnikov, ki so se v svojem delu posvetili Sloveniji.
Preberi več
14. 10. 2014

P.A.T.H. by SwR premierno predstavljena

V okolici Pariza v vasici Montfort Lꞌ Amaury, kjer stoji prva hiša s podpisom Starck with Riko sta Philippe Starck in Janez Škrabec, direktor podjetja Riko, javnosti premierno predstavila linijo hiš P. A. T. H. (“Prefabricated Accessible Technological Homes” – P.A.T.H.). Hiše združujejo prepoznavni Starckov brezčasni dizajn in Rikove dolgoletne izkušnje z najbolj napredno tehnologijo v gradnji plus energijskih hiš. Različni modeli P.A.T.H. so sedaj na voljo kupcem na www.starckwithriko.com in preko P.A.T.H. distribucijske mreže.
Preberi več
6. 10. 2014

Novi transformatorski postaji v Minsku

Po izgradnji 4 transformatorskih postaj, ki uspešno delujejo, so v Riku podpisali pogodbo z investitorjem Minskenergom za gradnjo nove in rekonstrukcijo obstoježe transformatorske postaje. Obe bosta razvijajočemu se mestu Minsk izboljšali oskrbo z energijo. Vrednost projekta je 43 mio eur (brez ddv).
Preberi več
26. 9. 2014

Odprli čistilno napravo v Radljah ob Dravi

Ob občinskem prazniku Radelj ob Dravi odprli čistilno napravo za odvajanje in čiščenje odpadnih voda v občini Radlje ob Dravi, ki smo jo zgradili v podjetju Riko skupaj s partnerjem družbo SGP Pomgrad, d. d.
Preberi več
google-site-verification=Cd5QYSmH-kfhtDKTVDwc9AAxohdY3AGNp6_vkUlc_Tg